Почетна Свет Лажна сметка од вечерата меѓу Макрон и Трамп од 82.000 евра
Свет

Лажна сметка од вечерата меѓу Макрон и Трамп од 82.000 евра

17/07/2017 - 19:27 2,184 прегледи
Лажна сметка од вечерата меѓу Макрон и Трамп од 82.000 евра