Почетна Македонија Нацрт-Договорот со Бугарија утре на седница на собраниската Комисија за надворешна политика
Македонија

Нацрт-Договорот со Бугарија утре на седница на собраниската Комисија за надворешна политика

17/07/2017 - 19:18 169 прегледи
Нацрт-Договорот со Бугарија утре на седница на собраниската Комисија за надворешна политика