Почетна Македонија По невремето на Халкидики само едно македонско семејство се обратило до конзулатот во Солун
Македонија

По невремето на Халкидики само едно македонско семејство се обратило до конзулатот во Солун

17/07/2017 - 18:22 5,998 прегледи
По невремето на Халкидики само едно македонско семејство се обратило до конзулатот во Солун