Претставата „Име“ театарот „Комедија“ на „Охридско лето“ ќе ја игра на затворена сцена - А1он
Почетна Култура Претставата „Име“ театарот „Комедија“ на „Охридско лето“ ќе ја игра на затворена сцена
Култура

Претставата „Име“ театарот „Комедија“ на „Охридско лето“ ќе ја игра на затворена сцена

17/07/2017 - 16:33 173 прегледи
Претставата „Име“ театарот „Комедија“ на „Охридско лето“ ќе ја игра на затворена сцена