Почетна Македонија Проштална средба на претседателот Иванов со чешкиот амбасадор Мирослав Рамеш
Македонија

Проштална средба на претседателот Иванов со чешкиот амбасадор Мирослав Рамеш

17/07/2017 - 16:19 32 прегледи
Проштална средба на претседателот Иванов со чешкиот амбасадор Мирослав Рамеш