Почетна Регион Неуспехот на преговорите за Кипар го продлабочува јазот меѓу ЕУ и Турција
Регион

Неуспехот на преговорите за Кипар го продлабочува јазот меѓу ЕУ и Турција

17/07/2017 - 15:31 66 прегледи
Неуспехот на преговорите за Кипар го продлабочува јазот меѓу ЕУ и Турција