Почетна Вести ККСС: Косовката Џамиле Тахири е една од најрадикалните џихадистки во Сирија
Вести

ККСС: Косовката Џамиле Тахири е една од најрадикалните џихадистки во Сирија

17/07/2017 - 15:06 1,565 прегледи
ККСС: Косовката Џамиле Тахири е една од најрадикалните џихадистки во Сирија