Почетна Економија Реализиран првиот лет на „Катар ервејс“ од Доха до Скопје
Економија

Реализиран првиот лет на „Катар ервејс“ од Доха до Скопје

17/07/2017 - 13:46 353 прегледи
Реализиран првиот лет на „Катар ервејс“ од Доха до Скопје