Почетна Економија Хамонд: Бизнисот се воздржува од инвестирање во Британија поради Брегзит
Економија

Хамонд: Бизнисот се воздржува од инвестирање во Британија поради Брегзит

17/07/2017 - 12:53 27 прегледи
Хамонд: Бизнисот се воздржува од инвестирање во Британија поради Брегзит