Почетна Македонија Министерот Саљији се сретна со британскиот амбасадор Гарет
Македонија

Министерот Саљији се сретна со британскиот амбасадор Гарет

17/07/2017 - 12:20 37 прегледи
Министерот Саљији се сретна со британскиот амбасадор Гарет