Почетна МагазинЏет Сет Партнерот на Џорџ Мајкл тврди: Се чуствувам како во пекол откако почина
Џет Сет

Партнерот на Џорџ Мајкл тврди: Се чуствувам како во пекол откако почина

17/07/2017 - 12:17 441 прегледи
Партнерот на Џорџ Мајкл тврди: Се чуствувам како во пекол откако почина