Почетна Свет Јужна Кореја со предлог за намалување на тензиите на границата со Северна Кореја
Свет

Јужна Кореја со предлог за намалување на тензиите на границата со Северна Кореја

17/07/2017 - 08:47 25 прегледи
Јужна Кореја со предлог за намалување на тензиите на границата со Северна Кореја