Почетна Македонија Жена од село Сараќино погодена од залутан куршум додека работела во дворот
Македонија

Жена од село Сараќино погодена од залутан куршум додека работела во дворот

16/07/2017 - 12:18 237 прегледи
Жена од село Сараќино погодена од залутан куршум додека работела во дворот