Модуларен канцелариски мебел

Модуларен канцелариски мебел

Повеќето канцеларии, посебно кај нас, се декорирани во стил кој одамна е излезен од мода, заедно со крутиот и гломазен мебел.

Од друга страна, денешниот пазар е во потрага по лесен, повеќенаменски мебел, кој го штеди просторот и идеално се вклопува во ентериерот на современите канцеларии.

Решението го нуди компанијата „Стронг Пројект“ со својата нова колекција на модуларен мебел, која инспирира продуктивност, креативност и соработка меѓу вработените. Мебелот делува футиристички, со стаклени столици, работен кабинет на склопување и мултифункционални предмети, кои можат да се преместуваат по потреба.

Ваквиот модерн канцелариски мебел драстично да го менува работниот простор, го прави единствен и буди инспирација, како меѓу вработените, така и меѓу клиентите.

Поврзани вести

ФОТО: „Хобитска“ куќа во Шкотска... Во близина на шкотскиот град Томиџ е сместена несекојдневна куќа, која потсетува на домот на Билбо Бегинс, херојот на Толкин од „Господар на прстените...
ВИДЕО: Монтажна куќа на копче сама се гради за 8 м... Инжинери дизајнираа монтажна куќа која на притисок на копче сама се изградува за осум минути и е една од многу монтажни објекти кои ги дизајнира брита...
Уметнички за Адидас дизајнирале 50 модели на патик... Адидас ангажирал 12 уметнички за да дизајнираат посебен вид Албатрос патики за секоја држава во САД. Уметничките биле избрани преку страницата Refiner...
ФОТО: Елегантен дизајн на стан во Будимпешта... Во духот на проектите од типот „направи сам“, белгиското дизајнерско студио „Маргеза“ редизајнираше, и опреми стан во центарот на Будимпешта. ...
ФОТО: Лампи од природни материјали... За љубителите на уникатните работи, фирмата „Ел Торент“ ја претстави линијата на лампи „Корд“. Инспирирана од природата, линијата „Корд“ се со...
ФОТО: Печатени шаховски фигури со двојна намена... „Ливинг Чес“ создаде 3Д печатени фигури со двојна намена - шаховски фигури и стилски микро саксии за билки. Целокупниот комплет содржи 32 фигу...