Почетна Свет Шведска студија: Раѓањето деца е најдеструктивна работа што и ја правите на планетата
Свет

Шведска студија: Раѓањето деца е најдеструктивна работа што и ја правите на планетата

12/07/2017 - 10:36 7,100 прегледи
Шведска студија: Раѓањето деца е најдеструктивна работа што и ја правите на планетата