Почетна Економија (ВИДЕО) Жугиќ: И во Франција се граделе замоци кога не течеле мед и млеко по улици
Економија

(ВИДЕО) Жугиќ: И во Франција се граделе замоци кога не течеле мед и млеко по улици

21/12/2012 - 16:17 13,212 прегледи
(ВИДЕО) Жугиќ: И во Франција се граделе замоци кога не течеле мед и млеко по улици