Почетна Македонија Завршна конференција на проектот „Правата на домување кај Ромите за одржлив урбан развој“
Македонија

Завршна конференција на проектот „Правата на домување кај Ромите за одржлив урбан развој“

30/06/2017 - 13:06 83 прегледи
Завршна конференција на проектот „Правата на домување кај Ромите за одржлив урбан развој“