Почетна Македонија Средба на Заев со австралиската амбасадорка Фини: Поддршка од Австралија за демократските реформи
Македонија

Средба на Заев со австралиската амбасадорка Фини: Поддршка од Австралија за демократските реформи

19/06/2017 - 18:18 119 прегледи
Средба на  Заев со австралиската амбасадорка Фини: Поддршка од Австралија за демократските реформи