Почетна Македонија ВМРО-ДПМНЕ: СДС ветуваше дебата за секое поважно прашање, а укинуваат мерки без консултации
Македонија

ВМРО-ДПМНЕ: СДС ветуваше дебата за секое поважно прашање, а укинуваат мерки без консултации

19/06/2017 - 17:46 129 прегледи
ВМРО-ДПМНЕ: СДС ветуваше дебата за секое поважно прашање, а укинуваат мерки без консултации