Почетна Македонија СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ системски го уништуваше образованието, реформите ќе овозможат квалитет во образованието
Македонија

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ системски го уништуваше образованието, реформите ќе овозможат квалитет во образованието

19/06/2017 - 16:55 72 прегледи
СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ системски го уништуваше образованието, реформите ќе овозможат квалитет во образованието