Почетна Македонија ВМРО-ДПМНЕ: Со укинувањето на дисперзираните студии се предизвикува огромна штета врз образовниот процес
Македонија

ВМРО-ДПМНЕ: Со укинувањето на дисперзираните студии се предизвикува огромна штета врз образовниот процес

19/06/2017 - 14:57 372 прегледи
ВМРО-ДПМНЕ: Со укинувањето на дисперзираните студии се предизвикува огромна штета врз образовниот процес