Почетна Македонија Шекеринска-Тимоние: Унапредување на соработката со Франција за модернизација на АРМ
Македонија

Шекеринска-Тимоние: Унапредување на соработката со Франција за модернизација на АРМ

19/06/2017 - 13:44 52 прегледи
Шекеринска-Тимоние: Унапредување на соработката со Франција за модернизација на АРМ