Почетна Свет Европарламентот бара заштита на граѓаните на ЕУ и Британија во преговорите за Брегзит
Свет

Европарламентот бара заштита на граѓаните на ЕУ и Британија во преговорите за Брегзит

19/06/2017 - 13:11 24 прегледи
Европарламентот бара заштита на граѓаните на ЕУ и Британија во преговорите за Брегзит