Почетна Свет Турција изврши воздушен удар врз позиции на бунтовниците во Ирак
Свет

Турција изврши воздушен удар врз позиции на бунтовниците во Ирак

19/06/2017 - 13:04 56 прегледи
Турција изврши воздушен удар врз позиции на бунтовниците во Ирак