Почетна Свет Во Брисел почнаа преговорите за Брегзит меѓу ЕУ и Велика Британија
Свет

Во Брисел почнаа преговорите за Брегзит меѓу ЕУ и Велика Британија

19/06/2017 - 12:52 18 прегледи
Во Брисел почнаа преговорите за Брегзит меѓу ЕУ и Велика Британија