Почетна Свет Сите жртви од нападот крај џамијата во Лондон се муслимани
Свет

Сите жртви од нападот крај џамијата во Лондон се муслимани

19/06/2017 - 12:40 369 прегледи
Сите жртви од нападот крај џамијата во Лондон се муслимани