Почетна Свет Советот на ЕУ ги продолжи санкциите за компании од Крим
Свет

Советот на ЕУ ги продолжи санкциите за компании од Крим

19/06/2017 - 12:40 13 прегледи
Советот на ЕУ ги продолжи санкциите за компании од Крим