Почетна Македонија Шекеринска – Мултановски: Македонија и Полска имаат одлична одбранбена соработка
Македонија

Шекеринска – Мултановски: Македонија и Полска имаат одлична одбранбена соработка

19/06/2017 - 12:27 29 прегледи
Шекеринска – Мултановски: Македонија и Полска имаат одлична одбранбена соработка