Почетна Македонија Владата ќе расправа за реформските приоритети и за ЕУ и НАТО интеграцијата
Македонија

Владата ќе расправа за реформските приоритети и за ЕУ и НАТО интеграцијата

19/06/2017 - 11:54 124 прегледи
Владата ќе расправа за реформските приоритети и за ЕУ и НАТО интеграцијата