Почетна Вести Грција во ОН блокира документ на ЕУ со критики кон Кина
Вести

Грција во ОН блокира документ на ЕУ со критики кон Кина

19/06/2017 - 10:49 149 прегледи
Грција во ОН блокира документ на ЕУ со критики кон Кина