Почетна Свет Победата на Макрон на изборите е јасна, но нијансирана, оценува францускиот печат
Свет

Победата на Макрон на изборите е јасна, но нијансирана, оценува францускиот печат

19/06/2017 - 09:44 50 прегледи
Победата на Макрон на изборите е јасна, но нијансирана, оценува францускиот печат