Почетна Свет Макрон: Операцијата во Сахел ќе трае се до истребување на екстремистите
Свет

Макрон: Операцијата во Сахел ќе трае се до истребување на екстремистите

19/05/2017 - 20:07 102 прегледи
Макрон: Операцијата во Сахел ќе трае се до истребување на екстремистите