Почетна МагазинМода и Дизајн Сликата на Баскијат продадена за рекордни 110,5 милиони долари
Мода и Дизајн

Сликата на Баскијат продадена за рекордни 110,5 милиони долари

19/05/2017 - 19:11 214 прегледи
Сликата на Баскијат продадена за рекордни 110,5 милиони долари