Почетна Свет Лавров: Американското бомбардирање на конвојот на сирискиот режим е нелегитимен
Свет

Лавров: Американското бомбардирање на конвојот на сирискиот режим е нелегитимен

19/05/2017 - 18:59 105 прегледи
Лавров: Американското бомбардирање на конвојот на сирискиот режим е нелегитимен