Почетна Македонија Пратеникот и технички министер Тодоров потпиша договор за нов Клинички центар, до него седеше Груевски
Македонија

Пратеникот и технички министер Тодоров потпиша договор за нов Клинички центар, до него седеше Груевски

19/05/2017 - 15:13 1,758 прегледи
Пратеникот и технички министер Тодоров потпиша договор за нов Клинички центар, до него седеше Груевски