Почетна Вести Ердоган: Турција е принудена да „ползи“ пред вратите на ЕУ
Вести

Ердоган: Турција е принудена да „ползи“ пред вратите на ЕУ

19/05/2017 - 09:57 113 прегледи
Ердоган: Турција е принудена да „ползи“ пред вратите на ЕУ