Почетна Вести Ердоган: Не може да се укине вонредната состојба пред целосна нормализација на ситуацијата во Турција
Вести

Ердоган: Не може да се укине вонредната состојба пред целосна нормализација на ситуацијата во Турција

18/05/2017 - 19:30 75 прегледи
Ердоган: Не може да се укине вонредната состојба пред целосна нормализација на ситуацијата во Турција