Почетна Економија Андреас Елснер, нов главен извршен директор на Македонски Телеком
Економија

Андреас Елснер, нов главен извршен директор на Македонски Телеком

25/04/2017 - 14:11 121 прегледи
Андреас Елснер, нов главен извршен директор на Македонски Телеком