Почетна Свет Се катапултираше пилот на авион од носачот „Карл Винсон“
Свет

Се катапултираше пилот на авион од носачот „Карл Винсон“

21/04/2017 - 20:24 793 прегледи
Се катапултираше пилот на авион од носачот „Карл Винсон“