Почетна Свет Сирија: Завршена евакуацијата на цивилите од четири града
Свет

Сирија: Завршена евакуацијата на цивилите од четири града

21/04/2017 - 19:06 65 прегледи
Сирија: Завршена евакуацијата на цивилите од четири града