Почетна Свет Штир: Испраќањето на хрватски војници во балтичките земји не е провокација за Русија
Свет

Штир: Испраќањето на хрватски војници во балтичките земји не е провокација за Русија

21/04/2017 - 18:30 50 прегледи
Штир: Испраќањето на хрватски војници во балтичките земји не е провокација за Русија