Почетна Вести Русија: Изјавите на Рама и Тачи ги креваат тензиите на Балканот
Вести

Русија: Изјавите на Рама и Тачи ги креваат тензиите на Балканот

21/04/2017 - 17:58 176 прегледи
Русија: Изјавите на Рама и Тачи ги креваат тензиите на Балканот