Почетна Свет Аргентина верува дека Брегзит ќе значи крај на поддршката на ЕУ за Фокландите
Свет

Аргентина верува дека Брегзит ќе значи крај на поддршката на ЕУ за Фокландите

21/04/2017 - 17:41 60 прегледи
Аргентина верува дека Брегзит ќе значи крај на поддршката на ЕУ за Фокландите