Почетна Свет Меркел ги губи потенцијалните партнери за централно – десничарска влада
Свет

Меркел ги губи потенцијалните партнери за централно – десничарска влада

21/04/2017 - 17:20 70 прегледи
Меркел ги губи потенцијалните партнери за централно – десничарска влада