Почетна Македонија Шекеринска и Вељаноски се расправаа кој колку бил присутен на седниците
Македонија

Шекеринска и Вељаноски се расправаа кој колку бил присутен на седниците

21/04/2017 - 17:16 957 прегледи
Шекеринска и Вељаноски се расправаа кој колку бил присутен на седниците