Почетна Македонија Донација на флејти за оркестарот во основното училиште „Јоаким Крчоски“ во Крива Паланка
Македонија

Донација на флејти за оркестарот во основното училиште „Јоаким Крчоски“ во Крива Паланка

21/04/2017 - 16:34 27 прегледи
Донација на флејти за оркестарот во основното училиште „Јоаким Крчоски“ во Крива Паланка