Почетна Регион Црногорско МНР: Обвиненијата на Москва се дел од „специјалната медиумска војна“
Регион

Црногорско МНР: Обвиненијата на Москва се дел од „специјалната медиумска војна“

21/04/2017 - 16:10 45 прегледи
Црногорско МНР: Обвиненијата на Москва се дел од „специјалната медиумска војна“