Почетна Актуелно (ВИДЕО) Тодев: Полицајците во Танушевци и Гошинце немаат вода за пиење
Актуелно

(ВИДЕО) Тодев: Полицајците во Танушевци и Гошинце немаат вода за пиење

21/04/2017 - 14:44 820 прегледи
(ВИДЕО) Тодев: Полицајците во Танушевци и Гошинце немаат вода за пиење