Почетна Култура Во Охрид почна снимањето на играниот филм „Дедо и внук“
Култура

Во Охрид почна снимањето на играниот филм „Дедо и внук“

21/04/2017 - 12:47 103 прегледи
Во Охрид почна снимањето на играниот филм „Дедо и внук“