Почетна Свет Францускиот печат за нападот на Шанзелизе: Заканата е постојана
Свет

Францускиот печат за нападот на Шанзелизе: Заканата е постојана

21/04/2017 - 09:01 69 прегледи
Францускиот печат за нападот на Шанзелизе: Заканата е постојана